top of page

Miljö

 

Vi har som målsättning att alltid utan undantag sträva efter ett sunt miljötänkande och att på bästa möjliga sätt värna om miljön nu och i framtiden, ett arbete som vägs och förenas med våra kunders krav och önskemål.

För att klara av detta jobbar vi enligt ISO 14001 och jobbar med leverantörer som delar vår uppfattning om ett sunt miljöarbete.
 
Inco Marketing med personal ska värna om miljö och natur samt arbeta aktivt för att förhindra negativ miljöpåverkan i vår närhet.

Kvalitet

 

På Inco Marketing är kvalitetsarbetet en del av den vardagliga verksamheten. Att ständigt söka förbättringar blir då en röd tråd som hjälper oss att leverera de bästa tjänsterna på marknaden, något vi lyckats med under många år.

Vårt kvalitetsarbete följer gängse branschdirektiv och vi har som ledstjärna att följa ISO 18295, läs mer här.

Kvalitetsarbete är en hörnsten i vår verksamhet och en förutsättning för att kunna leverera det yttersta till våra kunder. Belöningen mäts i nöjda medarbetare och bra affärer för såväl våra kunder som företaget.

Etiska regler 

 

Etiska regler och trygga kundkontakter är marknadens egna regelverk i form av självreglering, som anger god sed på marknaden.

 

Genom att tillämpa etiska regler säkerställer vi en fungerande konsumentmarknad med trygga kundkontakter.  

 

Klicka här för mer information.

GDPR

 

Som ni säkert uppmärksammat så har den nya dataskyddsförordningen (GDPR) trätt i kraft 25 maj 2018 och med detta förändringar gällande hur personinformation får behandlas. Då ni är viktig för oss vill vi säkerställa att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. 

Vill ni veta mer eller har frågor kring vår integritetspolicy, kontakta oss gärna på "info@inco.se”.

bottom of page