top of page
Inco Marketing kvalitetssäkrad kundsupport, svarservice, säljuppdrag, extern kundtjänst och telemarketingtjänster, Callcenter Sverige

Om oss

 

Inco Marketings kundkontaktcenter är idag en av de ledande aktörerna i Västsverige med mycket kompetenta och motiverade medarbetare.

Sedan 80-talet har Inco varit specialiserat på olika typer av support- och telemarketingtjänster.

För mer än 40 år sedan

Då bestämde sig två nyblivna civilekonomer att starta företag tillsammans. Ingela N och Christina O hade läst internationell ekonomi med inriktning Frankrike och bland de första uppdragen kom från franska DIM, företaget döptes efter grundarnas initialer; INCO med tillägget Marketing.

 

Verksamheten rullade på och efter ett par år startades ett representantskap för franska grönsaker från Bretagne och kort därefter ytterligare ett, för resmålet Bermuda. Samtidigt började duon att snegla på ett relativt nytt begrepp: telemarketing.

 

Tidigt 90-tal kom en förfrågan från Skandia att inleda ett samarbete för att testa telemarketing för att sälja försäkringar, succé! Verksamheten breddades och omfattade snart 10 kontor med fler än 100 medarbetare i hela Skandinavien.

Ungefär samtidigt kom en ny delägare till Inco; Anders O. Christina O hade i slutet av 80-talet valt en annan väg.

En verksamhet i förändring

 

Den nya duon tog ett gemensamt beslut att koncentrera sig på telemarketing och inte bredda sig till kundservice.

 

Men inget är så beständigt som just förändring; under andra halvan av 90-talet kom avregleringen av energimarknaden och Inco fick en förfrågan som småningom utmynnade i ett overflowuppdrag för Fortum och knappt 100 medarbetare.

 

Följaktligen blev och är Inco Marketing ett fullserviceföretag som erbjuder såväl kundservice som telemarketing

 

Idag, efter några och 40 år och uppdrag för ett 25-tal branscher har vi samarbetat med mer än 400 företag. Men det vi är mest stolta över är den utveckling vi sett hos många av våra medarbetare, nuvarande och tidigare.

 

Att tränas i samspelet med andra människor är ovärderligt. Service kommer alltid att efterfrågas och företag kommer alltid att ha behov av nya kunder.

Inco Marketing kvalitetssäkrad kundsupport, svarservice, säljuppdrag, extern kundtjänst och telemarketingtjänster, Callcenter Sverige

Personlig service

 

Verksamhetens bas är Sverige, men vi arbetar internationellt – såväl med utländska kunder i Sverige som med svenska kunder utomlands. För våra uppdragsgivare hanterar vi ärenden på samtliga skandinaviska språk.

På Incos kundkontaktcenter ligger alltid fokus på personlig service, service gentemot er som kund och service gentemot era kunder.

bottom of page